Skandinaviska klubben på Gran Canaria                                        Kontakta webbmastern!

logga

Uthyres

Ta kontakt med annonsören
antingen via telefon eller e-post

  Uthyres

   

  Datum
   2018-04-02
  Köp/Sälj/Hyra
  Uthyres
  Namn
   Laila Arpgård
  Telefon
   076-7703065
  Bostadsort på Gran Canaria
   Las Palmas
   Beskrivning
   Vi hyr ut vår fina lägenhet i Las Palmas, när vi inte själva är där. Den är på 79 kvm och har två sovrum, kök med öppen planlösning mot vardagsrum. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Den ligger 100 meter från den härliga Las Canteras stranden. För mer information, se vår hemsida www.boilaspalmas.se (där finns bl.a. kalender och priser) eller vår FB-sida "Semesterboende i Las Palmas, Gran Canaria". Det går också bra att skicka ett mejl med dina/era frågor. Hoppas vi hörs hälsar Krister och Laila

   

  ”Läs

  Uthyres

   

  Datum
   218-01-14
  Köp/Sälj/Hyra
   Uthyres
  Namn
   Staffan Bergman
  Telefon
   +46761110203
  Bostadsort på Gran Canaria
   Las Palmas
   Beskrivning
   Lägenheten ligger vid Las Canteras-stranden i Las Palmas. Den är lämplig för 1-2 personer (dessutom kan två barn följa med, barnsäng finns). Ytan är ca 35 kvm (sovrum, allrum med kök) plus en terass på ca 25 kvm som vetter mot sydväst och har underbar havsutsikt med sol på dagen och solnedgång på kvällen. Lägenheten är nyrenoverad och fullt modern med spis, kyl, frys, kombinerad mikro och ugn, duschkabin, diskmaskin, tvättmaskin, WIFI, TV, osv. Den ligger högst upp på 7:e våningen, ca 30 meter från Las Canteras-stranden, (hiss finns till 6:e våningen, sedan är det trapp upp till 7:e våningen). Adressen är: Calle Sagasta 42, Las Palmas.

  Priset är 560 euro/vecka, 30 euro tillkommer som avgift för slutstädningen. Lägenheten kan också hyras längre perioder.

  Skicka mail till staffanbergman9@gmail.com om Du/Ni är intresserad och vill veta mer och se bilder på lägenheten och på fina havsutsikten.

   

  ”Läs